Alüminyum folyo ile balık pişirmenin bu kadar pratik ve lezzetli olduğunu öğrenince, denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle fırında pişirme yönteminin balığın buharında pişmesini sağladığı ve lezzetini artırdığı belirtilmiş. Peki, hangi baharatları kullanmayı önerirsiniz? Ayrıca, balığın taze olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bu konuda da biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Alüminyum folyo ile balık pişirmenin bu kadar pratik ve lezzetli olduğunu öğrenince, denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle fırında pişirme yönteminin balığın buharında pişmesini sağladığı ve lezzetini artırdığı belirtilmiş. Peki, hangi baharatları kullanmayı önerirsiniz? Ayrıca, balığın taze olduğunu nasıl anlayabiliriz? Bu konuda da biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Cevap yaz