Balık yanında hangi mezeleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle taze soğan ve maydanoz salatasının balığın lezzetini artırdığına inanıyorum. Tarator ve humus gibi yoğurt bazlı mezelerin, kızartılmış balıklarla mükemmel bir uyum sağladığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, acılı ezmenin balık sofralarına renk katması sizce de güzel bir detay mı? Mezelerin ferahlatıcı ve lezzet artırıcı etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Balık yanında hangi mezeleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle taze soğan ve maydanoz salatasının balığın lezzetini artırdığına inanıyorum. Tarator ve humus gibi yoğurt bazlı mezelerin, kızartılmış balıklarla mükemmel bir uyum sağladığını düşünüyor musunuz? Ayrıca, acılı ezmenin balık sofralarına renk katması sizce de güzel bir detay mı? Mezelerin ferahlatıcı ve lezzet artırıcı etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz