Karabalık yemeği yaparken, taze balık kullanmanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Ayrıca marine işlemi için gereken süreyi de göz önünde bulundurmak gerek. En az 30 dakika bekletmek, lezzeti artırıyor. Peki, pişirme sırasında balıkların birbirine yapışmaması için yağlı kağıt kullanmayı denedin mi? Bu küçük detaylar, yemeğin sonucunu gerçekten etkileyebilir. Servis esnasında limon ve maydanoz ile süslemenin görselliği artırdığını duydum, sen de bunu yapıyor musun?
Karabalık yemeği yaparken, taze balık kullanmanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Ayrıca marine işlemi için gereken süreyi de göz önünde bulundurmak gerek. En az 30 dakika bekletmek, lezzeti artırıyor. Peki, pişirme sırasında balıkların birbirine yapışmaması için yağlı kağıt kullanmayı denedin mi? Bu küçük detaylar, yemeğin sonucunu gerçekten etkileyebilir. Servis esnasında limon ve maydanoz ile süslemenin görselliği artırdığını duydum, sen de bunu yapıyor musun?
Cevap yaz