Balık yumurtası kızartırken hangi yöntemleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Derin kızartma mı yoksa hafif kızartma mı daha çok hoşunuza gidiyor? Derin kızartmada sıcaklık ve kaplama malzemeleri konusunda dikkat ettiğiniz noktalar var mı? Ya da hafif kızartma ile daha sağlıklı bir alternatif elde ettiğinizi düşünüyor musunuz? Ayrıca, taze malzeme kullanmanın lezzeti artırdığına katılıyor musunuz? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Balık yumurtası kızartırken hangi yöntemleri tercih ettiğinizi merak ediyorum. Derin kızartma mı yoksa hafif kızartma mı daha çok hoşunuza gidiyor? Derin kızartmada sıcaklık ve kaplama malzemeleri konusunda dikkat ettiğiniz noktalar var mı? Ya da hafif kızartma ile daha sağlıklı bir alternatif elde ettiğinizi düşünüyor musunuz? Ayrıca, taze malzeme kullanmanın lezzeti artırdığına katılıyor musunuz? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Cevap yaz