Balık konusunda herkesin farklı bir damak tadı olduğunu düşünüyorum. Mesela somon gerçekten de yüksek yağ içeriği ve zengin aromasına sahipken, levrek hafif lezzetiyle çok seviliyor. Sizce de hamsinin kızartıldığında ortaya çıkan o çıtırlık harika değil mi? Özellikle Akdeniz mutfağında sıkça kullanılan palamut ise ızgara yapıldığında tadına doyum olmuyor. Peki, sizin favori balık türünüz hangisi ve onu nasıl pişirmeyi tercih edersiniz?
Balık konusunda herkesin farklı bir damak tadı olduğunu düşünüyorum. Mesela somon gerçekten de yüksek yağ içeriği ve zengin aromasına sahipken, levrek hafif lezzetiyle çok seviliyor. Sizce de hamsinin kızartıldığında ortaya çıkan o çıtırlık harika değil mi? Özellikle Akdeniz mutfağında sıkça kullanılan palamut ise ızgara yapıldığında tadına doyum olmuyor. Peki, sizin favori balık türünüz hangisi ve onu nasıl pişirmeyi tercih edersiniz?
Cevap yaz