Galeta ununun balık yemeklerine katkıları hakkında gerçekten ilginç bir yazı olmuş. Balıklar için çıtırlık katması ve lezzet artırıcı etkisi gerçekten önemli. Sizce galeta ununun yanı sıra başka hangi alternatif kaplama yöntemleri balık yemeklerine benzer bir dokusal ve lezzetsel katkı sağlayabilir? Özellikle glütensiz diyet uygulayanlar için önerileriniz var mı?
Galeta ununun balık yemeklerine katkıları hakkında gerçekten ilginç bir yazı olmuş. Balıklar için çıtırlık katması ve lezzet artırıcı etkisi gerçekten önemli. Sizce galeta ununun yanı sıra başka hangi alternatif kaplama yöntemleri balık yemeklerine benzer bir dokusal ve lezzetsel katkı sağlayabilir? Özellikle glütensiz diyet uygulayanlar için önerileriniz var mı?
Cevap yaz