Evde balık pişirdikten sonra oluşan o rahatsız edici koku gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle temizliği hemen yapmadığınızda, koku daha da kalıcı hale gelebiliyor. Temizlikten hemen sonra havalandırmayı açmak ve yüzeyleri sıcak sabunlu suyla silmek oldukça mantıklı. Doğal yöntemler de işe yarıyor gibi görünüyor; mesela sirkeli su kullanmak veya limon kaynatmak gerçekten etkili olabilir. Ayrıca, hava akışını artırmak için bir fan kullanmak da iyi bir fikir. Peki, fırında pişirmenin kokuyu azaltma konusunda gerçekten daha etkili olduğunu deneyimlediniz mi?
Evde balık pişirdikten sonra oluşan o rahatsız edici koku gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle temizliği hemen yapmadığınızda, koku daha da kalıcı hale gelebiliyor. Temizlikten hemen sonra havalandırmayı açmak ve yüzeyleri sıcak sabunlu suyla silmek oldukça mantıklı. Doğal yöntemler de işe yarıyor gibi görünüyor; mesela sirkeli su kullanmak veya limon kaynatmak gerçekten etkili olabilir. Ayrıca, hava akışını artırmak için bir fan kullanmak da iyi bir fikir. Peki, fırında pişirmenin kokuyu azaltma konusunda gerçekten daha etkili olduğunu deneyimlediniz mi?
Cevap yaz