Hamsi balık sosu tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Hamsilerin temizlenmesi aşamasında dikkat edilmesi gerekenleri merak ediyorum, acaba bu işlemi yaparken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, limon suyu ekledikten sonra sosun tadındaki değişiklikler hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim? Sosun diğer deniz ürünleriyle karıştırılması fikri de çok ilginç; bu konuda denediğiniz bir kombinasyon var mı?
Hamsi balık sosu tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Hamsilerin temizlenmesi aşamasında dikkat edilmesi gerekenleri merak ediyorum, acaba bu işlemi yaparken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca, limon suyu ekledikten sonra sosun tadındaki değişiklikler hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim? Sosun diğer deniz ürünleriyle karıştırılması fikri de çok ilginç; bu konuda denediğiniz bir kombinasyon var mı?
Cevap yaz