Mangalda hangi balığın en lezzetli olduğunu merak ediyorum. Somonun içindeki yağlar sayesinde dışının çıtır çıtır olması gerçekten etkileyici. Peki, palamutun yaz aylarında taze bulunması ve şişe dizilerek pişirilmesi lezzetini nasıl etkiliyor? Sardalyanın duman lezzeti alması da ilginç. Levrek ve çipura gibi zarif lezzetler de var. Balığı mangalda pişirirken dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemlisi hangisi sizce? Özellikle taze balık seçiminin lezzeti artıracağını düşünüyorum. Marine işlemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mangalda hangi balığın en lezzetli olduğunu merak ediyorum. Somonun içindeki yağlar sayesinde dışının çıtır çıtır olması gerçekten etkileyici. Peki, palamutun yaz aylarında taze bulunması ve şişe dizilerek pişirilmesi lezzetini nasıl etkiliyor? Sardalyanın duman lezzeti alması da ilginç. Levrek ve çipura gibi zarif lezzetler de var. Balığı mangalda pişirirken dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemlisi hangisi sizce? Özellikle taze balık seçiminin lezzeti artıracağını düşünüyorum. Marine işlemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz