Karbonatlı balık kızartma tarifini denemek istiyorum ama karbonatın hamurun kıtır olmasını sağladığını duymuştum. Gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, hangi balık türlerini tercih etmeliyim? Taze balık kullanmanın lezzeti artırdığı belirtilmiş, dondurulmuş balık kullanmam gerektiğinde neye dikkat etmeliyim? Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Bunlar hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim!
Karbonatlı balık kızartma tarifini denemek istiyorum ama karbonatın hamurun kıtır olmasını sağladığını duymuştum. Gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, hangi balık türlerini tercih etmeliyim? Taze balık kullanmanın lezzeti artırdığı belirtilmiş, dondurulmuş balık kullanmam gerektiğinde neye dikkat etmeliyim? Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Bunlar hakkında daha fazla bilgi verirseniz sevinirim!
Cevap yaz