Kızartma balık sosu tarifini okuduktan sonra bu lezzeti denemek istiyorum. Sarımsak ve yoğurt gibi malzemelerin birleşimi gerçekten büyüleyici görünüyor. Özellikle mayonezin eklenmesi sosun dokusunu nasıl değiştirecek merak ediyorum. 30 dakika dinlendirme süresi de sosun tadının daha da yoğunlaşmasını sağlayacak gibi. Sizce bu sosu hangi deniz ürünleri ile denemeliyim? Kızartılmış balık dışında başka önerileriniz var mı?
Kızartma balık sosu tarifini okuduktan sonra bu lezzeti denemek istiyorum. Sarımsak ve yoğurt gibi malzemelerin birleşimi gerçekten büyüleyici görünüyor. Özellikle mayonezin eklenmesi sosun dokusunu nasıl değiştirecek merak ediyorum. 30 dakika dinlendirme süresi de sosun tadının daha da yoğunlaşmasını sağlayacak gibi. Sizce bu sosu hangi deniz ürünleri ile denemeliyim? Kızartılmış balık dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz