Balık kızartmak için en uygun unun hangisi olduğunu merak ediyorum. Mısır ununun çıtırlık sağladığını ve glüten içermediğini biliyorum ama buğday ununun da iyi bir kaplama sağladığını duydum. Ayrıca nohut unu, farklı bir lezzet katmak için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Pirina ununun daha az yağ çekmesi sağlıklı bir alternatif sunuyor. Peki, bu unlardan hangisini tercih etmeliyim? Kendi damak zevkime en uygun olanı nasıl seçebilirim?
Balık kızartmak için en uygun unun hangisi olduğunu merak ediyorum. Mısır ununun çıtırlık sağladığını ve glüten içermediğini biliyorum ama buğday ununun da iyi bir kaplama sağladığını duydum. Ayrıca nohut unu, farklı bir lezzet katmak için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Pirina ununun daha az yağ çekmesi sağlıklı bir alternatif sunuyor. Peki, bu unlardan hangisini tercih etmeliyim? Kendi damak zevkime en uygun olanı nasıl seçebilirim?
Cevap yaz