Balık pişirirken en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Kızartma ile soteleme arasında kararsız kalanlardan mısınız? Taze balık seçimi yaparken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Ayrıca yağ seçiminin lezzete etkisini nasıl değerlendiriyorsunuz? Zeytinyağı mı yoksa tereyağı mı sizin için daha ön planda? Servis önerileri arasında hangi garnitürleri tercih ediyorsunuz?
Balık pişirirken en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Kızartma ile soteleme arasında kararsız kalanlardan mısınız? Taze balık seçimi yaparken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Ayrıca yağ seçiminin lezzete etkisini nasıl değerlendiriyorsunuz? Zeytinyağı mı yoksa tereyağı mı sizin için daha ön planda? Servis önerileri arasında hangi garnitürleri tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz