Fırında buzlu balık pişirmek gerçekten pratik bir yöntem mi? Özellikle baharatlarla tatlandırarak pişirme fikri oldukça cazip görünüyor. Sadece birkaç malzeme ile sağlıklı ve lezzetli bir yemek hazırlamak mümkün mü? Ayrıca, marinasyon yaparak balığın lezzetini artırmak harika bir fikir gibi. Fırında pişirme süreleri balığın kalınlığına göre değişiyor demişsiniz, peki bu durumu nasıl ayarlayabiliriz? Yani daha kalın fileto kullanırsak ne kadar süre pişirmemiz gerekiyor?
Fırında buzlu balık pişirmek gerçekten pratik bir yöntem mi? Özellikle baharatlarla tatlandırarak pişirme fikri oldukça cazip görünüyor. Sadece birkaç malzeme ile sağlıklı ve lezzetli bir yemek hazırlamak mümkün mü? Ayrıca, marinasyon yaparak balığın lezzetini artırmak harika bir fikir gibi. Fırında pişirme süreleri balığın kalınlığına göre değişiyor demişsiniz, peki bu durumu nasıl ayarlayabiliriz? Yani daha kalın fileto kullanırsak ne kadar süre pişirmemiz gerekiyor?
Cevap yaz