Folyo ile balık pişirmenin aslında bu kadar pratik ve sağlıklı olduğunu bilmiyordum. Özellikle besin değerini koruması ve lezzet artışı sağlaması dikkatimi çekti. Taze balık seçiminin önemine katılıyorum, çünkü tazelik her şeyin başı. Ayrıca temizlik açısından da folyo kullanmanın avantajı büyük, pişirme sonrası mutfakta daha az dağınıklık oluyor. Baharatların dengeli kullanımı konusunda da dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Sizce hangi baharat kombinasyonları en iyi sonucu verir?
Folyo ile balık pişirmenin aslında bu kadar pratik ve sağlıklı olduğunu bilmiyordum. Özellikle besin değerini koruması ve lezzet artışı sağlaması dikkatimi çekti. Taze balık seçiminin önemine katılıyorum, çünkü tazelik her şeyin başı. Ayrıca temizlik açısından da folyo kullanmanın avantajı büyük, pişirme sonrası mutfakta daha az dağınıklık oluyor. Baharatların dengeli kullanımı konusunda da dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Sizce hangi baharat kombinasyonları en iyi sonucu verir?
Cevap yaz