Mısır unlu balık tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle balığın marine edilmesi ve mısır unuyla kaplanması aşamaları çok dikkat çekici. Mısır ununun balığa verdiği çıtırlık gerçekten de harika bir dokunuş gibi görünüyor. Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığının ayarlanması da önemli bir detay; bu, balığın dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağlamak için kritik. Limon dilimleriyle birlikte sunulması önerisi de yemeği daha da zenginleştiriyor. Sizce bu tarifi yaparken başka hangi soslar denemek iyi olabilir?
Mısır unlu balık tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle balığın marine edilmesi ve mısır unuyla kaplanması aşamaları çok dikkat çekici. Mısır ununun balığa verdiği çıtırlık gerçekten de harika bir dokunuş gibi görünüyor. Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığının ayarlanması da önemli bir detay; bu, balığın dışının çıtır çıtır, içinin ise sulu kalmasını sağlamak için kritik. Limon dilimleriyle birlikte sunulması önerisi de yemeği daha da zenginleştiriyor. Sizce bu tarifi yaparken başka hangi soslar denemek iyi olabilir?
Cevap yaz