Tuzda balık yaparken en çok hangi balıkları tercih etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Levrek ve çipura gibi beyaz etli balıkların iyi bir seçim olduğunu belirtmişsiniz, peki başka hangi tür balıklar da bu yönteme uygun olabilir? Ayrıca, tuzlama işlemi sırasında hangi tuzları kullanmamız gerektiği konusunda daha fazla bilgi verirseniz, kendim denemek için hazırlığımı yapabilirim. Tuzda balığın lezzetini artıran başka yöntemler veya ipuçları var mı?
Tuzda balık yaparken en çok hangi balıkları tercih etmemiz gerektiğini merak ediyorum. Levrek ve çipura gibi beyaz etli balıkların iyi bir seçim olduğunu belirtmişsiniz, peki başka hangi tür balıklar da bu yönteme uygun olabilir? Ayrıca, tuzlama işlemi sırasında hangi tuzları kullanmamız gerektiği konusunda daha fazla bilgi verirseniz, kendim denemek için hazırlığımı yapabilirim. Tuzda balığın lezzetini artıran başka yöntemler veya ipuçları var mı?
Cevap yaz